top of page
12074366-5-328-17-photo-print-jpg-5349.webp

Stora Älsjövägen 56A

Om Stora Älsjövägen 56A

Denna trevliga enplansvilla ligger belägen i ett barnvänligt villaområde med lite biltrafik och omgiven av vacker natur. Som namnet antyder, så ligger huset bara ett par hundra meter från populära Älsjön som är en populär badsjö årligen. Huset har en smart planlösning och med sin fem sovrum passar det perfekt för en barnfamilj. Uppvärmning via effektiv luftvärmepump.

Huset hyrs ut fullt möblerat med 6 sängar och 5 sovrum samt vardagsrum med soffor, TV, fullt funktionellt kök med köksbord och stolar samt Badrum med Dusch och WC med golvvärme installerat. Utöver det finns tvättstuga med tvättmaskin + torktumlare samt ett handfat med förvaringsskåp.

Altanen är soldränkt med sitt sydvästläge och härifrån når du den härligt lummiga tomten.
Välkomna in till denna härliga bostad – här bemöts du av en rymlig all med där det finns plats för goda förvaringsmöjligheter i möblerade sovrummen. 

Vid behov kan sovrum göras om till kontor eller hobbyrum. Samtliga är tillräckligt rymliga för att få plats med det mesta.

 

 

Villkor:
- Kallhyra, hyresgästen står själv för el, värme och vatten samt sopavgifter och internet.
- 2st depostioner erläggs innan inflytt. Dessa återbetalas vid utflytt efter godkänd flyttstädning och genomgång av huset. Vid brister dras detta belopp av från depositionen.
- Ca 1,7km bort från huset ligger hållplatsen Olofstorp Västra som tar dig med direktbuss in till stan på 25 min.

 

Är du intresserad?

Kontakta oss för att gå vidare för en eventuell visning. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page